Meny
Kundvagn

AW på Westermark Anjou

(Björn Törnblom)

I våras fick jag en inbjudan av Advokatfirman Westermark Anjou i Stockholm, att komma till deras afterwork och visa min kollektion. Blev en mycket trevlig tillställning i flott miljö med trevliga människor. Jag hade också med mig fina handgjorda manschettknappar i glas från Miscenda som jag också säljer.← Äldre inlägg Nyare inlägg →


Comments

  • UbpZ0P Major thankies for the post.Really thank you! Really Great.
    (crork service)
  • I love your blog posts! And, I also enjoy your guest blog posts. I am very interested in Medieval/Renaissance hirosty and the lives of women during this time. My particular interest is nuns/nunneries/monasteries. Can anyone direct me to books, websites, and blogs where I may glean more information?Again, thank you for a wonderful blog and for your writing!Jackie
    (Arvind)

Lämna en kommentar