Meny
Kundvagn

Bilder från julklappseventet på Synsam

(Björn Törnblom)

Björn Törnblom Accessories i samarbete med Synsam S:t Eriksplan, ordnade igår ett julklappsevent. Det vackra väntrummet/receptionen på undervåningen i Synsambutiken var perfekt för detta. När butiken stängde på fredagen möblerades det om till en helt ny "butik".
Eventet sponsrades av Swartlingers pralinhus som bjöd på fantastiska chokladpraliner och även skänkte en chokladask fylld med praliner i olika smaker som vinst till en av tävlingarna. Alla som beställde under dagen fick lämna sitt visitkort eller lapp med sitt namn i en skål.


När eventet var över fick William den stora äran att dra en vinnare ur skålen.....

....och det blev Kristoffer Fransson som blev det lyckliga vinnaren :-)

Under eventet presenterades en exklusiv nyhet. Duken Dorsia är inspirerad från det fantastiska hotellet i Göteborg med samma namn. Dukens färger och meterial återspeglar hotellets känsla och atmosfär. Lyx och design i La belle epoquestil. Duken är gjord i finaste siden med guldband och utseendet i fickan går att kombinera på väldigt många sätt pga dukens design.Den unika damkollektionen där man kan välja att bära duken som vanlig bröstnäsduk om man har en ficka, eller bära den som ett bröstsmycke med en strassring, var väldigt populär bland besökarna.


Man kunde också köpa vackra handgjorda manschettknappar i glas och metall från MiscendaDet var många som besökte eventet under dagen. Alla var nyfikna på att se kollektionen och nyheterna. Jag demonstrerade och visade hur man viker sin bröstnäsduk på bästa sätt. Många passade även på att utnyttja de fina erbjudandena uppe i Synsambutiken.Vill till sist tacka Myran, Edde, Willian, Mathilde och mina föräldrar för all hjälp under eventet.

.← Äldre inlägg Nyare inlägg →


Comments

Lämna en kommentar