Meny
Kundvagn

Det första eventet

(Björn Törnblom)

Den 13 november 2013 var jag inbjuden att visa min pochetter på en konferens som företaget iCore Sulotions AB höll på Kungsholmen i Stockholm. Efter konferensen skulle deltagarna mingla och äta, och ledningen ville då ha något som hände under tiden. Man hade sett min nyöppnade facebooksida och tyckte att detta skulle passa, då många i den branschen ofta bär kavaj.

Det kändes väldigt kul men också nervöst. Det var första gången jag gjorde något sådant.

Jag fick en fin presentation av delägaren Thomas Madsen och många av deltagarna lade beställningar till sig själva och som julklappar. En väldigt lyckad start för Björn Törnblom Accessories.


← Äldre inlägg Nyare inlägg →


Comments

  • Ja, blir lite att sle4pa pe5 ne4r man ska hem till ne5gon annan men det gick bra. Och jo, har samlat pe5 mig en hel del sntasar ha ha ha, och fler vill jag ha ;)
    (Anastasija)

Lämna en kommentar