Meny
Kundvagn

Mingelevent hos Utvalt tillsammans med tidningen Älskade Östermalm

(Björn Törnblom)

Fick en inbjudan av tidningen Älskade Östermalm till ett mingel i inredningsbutiken Utvalt på Artellerigatan i Stockholm. Tog med mig min bästa vän Mattias eftersom vi båda är intresserade av inredning. Båda bar vi självklart pochetter från B.T.A. Jag en röd "Tango" och Mattias en "New York."

Vilken butik!!! Jättefina och lite annorlunda saker i gammal stil till bra priser. Ännu bättre blev det med kvällens erbjudande på 20% . Mattias shoppade loss och hittade flera saker och när jag hittade en jättefin fågelbur som jag tänkte köpa och ha ute i trädgården på landet, köpte han den också......till mig som present :-)

Idag på min lediga dag ska jag dit igen, då man fick ett tillfälle till att handla med 20% rabatt. Undrar vad det kan bli idag...← Äldre inlägg Nyare inlägg →


Comments

Lämna en kommentar