Meny
Kundvagn

Release-eventet på Synsam

(Björn Törnblom)

För att kunna visa alla mina vänner vad jag under hösten ägnat min lediga tid åt och samtidigt marknadsföra min nya passion, bjöd jag in till ett release-event i november 2013.

Jag frågade min chef på Synsam S:t Eriksplan om jag fick låna undervåningen till butiken en kväll. Han har följt mig och min grej med pochetterna och gillar dem och ville självklart hjälpa till.

Miljön i butiken passade utmärkt för detta. Vackra tegelväggar, snygg belysning och bra utrymme. Min fina familj och några vänner ställde upp och hjälpte till under kvällen. Min bästa vän Mattias fotade alla gäster på den självklara röda mattan.

Gästerna bjöds på bubbel, härliga laxsmörgåsar och fantastiskt goda choladpraliner från Lasse Svartlinger.

Jag höll en presentation där jag berättade om bakgrunden till att jag började med detta, jag visade upp alla pochetter och fördelarna med dem och visade även hur man på bästa sätt viker dom. Jag lottade också ut en för kvällen specialdesignad bröstnäsduk. En glad vinnare blev Stefan Varnelid.

Alla gäster fick självklart möjlighet att titta och känna på hela kollektionen som var upplagd på en "catwalk" mitt i rummet. Dom fick prova att vika och självklart även beställa.

Och beställde det gjorde dom.......jag fick sitta nästkommande nätter och sy för allt vad maskinen höll för att hinna leverera alla beställda julklappar i tid innan jul. Men det gjorde jag gärna...... Jag var så glad att få så mycket positiv respons och att alla gillade min idé.

Att så många både gamla och nya vänner visade intresse och ville komma på eventet var fantastiskt.

Återigen stort tack till er alla som var där och gjorde kvällen till en succé för mig.

Tuffa Malou von Sivers kom med vackra blommor Underbara Susan Lanefeldt med vännerna Mats och

Marcus

Snygga Rebecca och Fabio Coola Lollo och Anette

Thomas och Ewa-Maria Vännerna Tomas och Fredrik hjälpte till i garderoben

Maria Borgmäster och Myran Sofie och Björn Pemer

Robert och Linda Lucaz och Lasse (som sponsrat med choklad)

Tina och dottern Isabell Alltid så fina Mats och Hans

Stiliga Christopher Min fotograf Hans-Erik Nygren posar med Myran

Bengt, Stefan, Joacim och Patrik Michaela, Jag, Annika och Emelie

Jan Hermanssson Rebecca Cederstand

Kusin Annika Edde och Myran


← Äldre inlägg Nyare inlägg →


Comments

  • Wenche sier:Jekk tydeligvis glipp av ne5ge ne5r eg kje va pe5 hmetparoy-et :) Kanskje me kan ta en reprise neste sammenkomst. Ska t Oslo om et par mnd se5 d kan ve6r greit e5 ve6r oppdaterde:) Kan forresten anbefala e5 bruga L'Occitane Shea Butter Ulta Rich Body Scrub ff8r Amende dusjolje = blir fcber soft!!:)
    (Maor)

Lämna en kommentar