Meny
Kundvagn

Nyheter

Mingel på röda mattan med Beba och Björn

(Björn Törnblom)

Den 25 november rullades röda mattan på salong Bebas Hair and beauty på Östermalm. Beba och jag höll ett VIP-event för våra kunder och vänner! Våra fantastiska värdinnor var på plats och visade upp makeup och hår av @bebashairandbeauty. Jag visade bröstnäsdukar och framför allt då höstens och vinterns nyheter. Det bjöds på bubbel, snittar, choklad och mycket värme och kärlek! Vi tackar alla gäster som kom och förgyllde denna afton tillsammans med oss! Extra stort tack till alla våra sponsorer, Älskade Östermalm, Wellawatercloud, Lumene, Wella och de bästa blommorna från Melody Flowers. Under kvällen anordnades tävlingar och alla som handlade fick en fin goodiebag som gåva med tidningar och produkter från våra sponsorer. www. bebashairandbeauty. com Tack fotograf Camilla Käller för fina bilder Beba och jag Fredrik Lindström gillade mina näsdukar och köpte 2 st Underbara Susan Lanefeldt passade på att köpa julklappar till sin man och sina söner. Proffsminglarna Mikael Aringsjö och Yvonne Ekdahl alltid fina tillsammans. Mikael bär gärna bröstnäsdukar från B. T. A. Kvällen till ära bar han en leopardmönstrad som matchade Yvonne. Vackra modebloggerskan Nathalie Ursnygga och fina Sigrid Bernson var också på plats. Det tjusiga paret Schulmans Fina Royal Roger från tidningen Kungligt Snyggingarna Christopher och Marcus shoppade loss Jonas Månsson och Cissi Lernberg Tuffa Rebecca Cederstrand ville inte missa detta event. Marie x 2 Anna Johannesson med väninna Duktiga dansaren och sångaren Daniel Mauricio Daniel Sunesson bär alltid bröstnäsduk och köpte många.. . . Bebas vackra modeller som var värdinnor under kvällen Vackra och duktiga Sigrid Bernson Supertrevliga Yvonne Berg ocg Beba

Läs mer →


B.T.A sponsor till danstävling

(Björn Törnblom)

Den 25 april arrangerade dansklubben Q&Q en sto r danstävling i Löthallen i Sundbyberg dit danspar från hela Sverige kom för att tävla. B. T. A sponsrade tävlingen med presentkort på en valfri bröstnäsduk/bröstsmycke till vinnarna i de högsta klasserna och hade även en välbesökt monter uppe vid entrén. Vi hade även med vackra handgjorda manschettknappar i glas från Miscenda som passar utmärkt att matcha till bröstnäsdukarna. Det var också premiär för en ny produkt som verkligen passar dansare.. . En snygg och praktiskt skopåse där varje sko ligger separat för att inte bli smutsig.

Läs mer →


Påskevent hos United Spaces Stockholm Waterfront

(Björn Törnblom)

Under påskveckan anordnade kontorshotellet United Spaces Stockholm Waterfront ett mycket trevligt event som dom kallade "Påskmarknad" Dom bjöd in 5 småföretagare att ställa ut, visa och sälja sina produkter i deras mycket fina och trevliga lokaler som en trevlig happening för deras kunder. United Spaces beställde även specialdesignade bröstnäsdukar och bröstsmycken till sin personal att bära på sin arbetskavaj. Dom designades att matcha deras logga. Så här såg B. T. A:s utställning ut. och så här såg de specialdesigande bröstsmyckena och dukarna ut..

Läs mer →


Film

(Björn Törnblom)

Här ser ni en liten film från Bröllopsmässan i Helsingborg i januari. Bröstnäsdukarna ni ser på modellerna och sångaren Markus Rosén kommer förstås från Björn Törnblom Accessories.

Läs mer →


Helsingborgs bröllopsmässa

(Björn Törnblom)

När dag två av mässan i Stockholm var klar, packade vi ihop allt snabbt som sjutton och jag slängde mig på tåget till Helsingborg med en rejäl packning. Anlände Helsingborg vid midnatt och sov några timmar på härliga Elite Hotell Mollberg innan det var dags att gå upp med tuppen och bege mig till Helsingborg Arena där bröllopsmässan gick av stapeln. Hade väldig tur och fick två montrar till mitt förfogande pga sen avbokning. Detta gjorde att jag fick en väldigt fin yta att bygga upp min monter på. Extra roligt var det att arrangören kom och frågade om jag hade bröstnäsdukar till de manliga modellerna i mässans stora visning/show. Självklart hade jag det :-) Visningen var riktigt bra. Modeller blandades med dansare från Danshuset i Helsingborg och fantastiska sångare i en välkoreograferad show. Producent och koreograf för showen var Markus Rosén som även sjöng en mäktig version av Rise like a Phoenix i finalen. Mycket folk kom till mässan och jättekul att få så mycket intresse kring min näsdukar. Tack alla inblandade för en helg fylld med trevliga möten och upplevelser.

Läs mer →