Meny
Kundvagn

Bröllopsmässa på Grand Hotel 23-24 januari

(Björn Törnblom)

Ann-Christine Widinghoff heter den fantastiska kvinna som står bakom den Stora bröllopsmässan i Stockholm. Hon är ett proffs och har anordnat hela 47 bröllopsmässor runt om i landet. I år var det 15-årsjubileum. Jag blev kontaktad i höstas när Ann-Christine frågade om jag skulle vara intresserad av att vara med som utställare och samtidigt kunna lära ut brudvals lite spontant då och då för besökarna som en extra happening.


Självklart var jag det. Jag fick jättefin hjälp av min syster Myran och hennes fästman Edde vid montern som var perfekt placerad bredvid den stora rosa catwalken inne i Vintertrådgården.

Fotograf: Hans-Erik Nygren

Fotograf: Hans-Erik Nygren

Fotograf: Hans-Erik Nygren

Fotograf: Hans-Erik Nygren

Alla salonger och salar på Grand Hotell (och det är många) var fyllda av utställare med vackra montrar som visar allt som kan tänkas ha med bröllop att göra. Salongernas egna vackra miljö ramade in allt på absolut bästa och mest passande sätt.

Mässans huvudpunkt var förstås den stora visningen. Oerhört vackert och stämningsfullt genomförd med flöjtspel, sång och en mängd vackra skapelser från mässans utställare.
← Äldre inlägg Nyare inlägg →


Comments

  • Too many coipmmlents too little space, thanks!
    (Bruce)

Lämna en kommentar