Meny
Kundvagn

Gott Nytt År!!!

(Björn Törnblom)Wow, vilket år 2014 har varit!!

Det är med stor glädje och tacksamhet jag blickar tillbaka på året som gått.

Herrarna i Let´s dancejuryn, Dermot Clemenger och Tony Irving väljer att bära mina bröstnäsdukar under årets säsong av Let´s dance. Nästan varje fredag hade jag äran att åka ut till Frihamnen med min kollektion och tillsammans med stylisten Sara Biderman välja ut passande pochetter till kvällens outfits.

TV4:s stylist Siroun Forsberg köper till TV4 in ett antal bröstnäsdukar som hon klär bl.a Peter Jidhe med i Nyhetsmorgon.

Jag får under vintern möjlighet att jobba med den duktiga fotografen Hans-Erik Nygren www.hanseriknygren.com i hans studio. Där fotar vi produktbilder och även lite senare under våren fantastiska modellbilder med Tony Irving, Jeanette Carlsson, Edward de Forest, Simon Campelo, Petter Andersson, Niklas Ahlgren som modeller. Tack alla modeller för att ni ville vara med och göra detta. Tack Hans-Erik för det enorma jobb du har lagt ner på alla fina bilder. Stort tack också till stylisten Evelina af Engström och make-upartisten Evelina Lundqvist för fantastiskt jobb vid fotograferingen.

I maj blev jag inbjuden till ett besök på Advokatfirman Westermark Anjou där jag visade och sålde från min kollektion.

Herraccessoarföretaget Bagasi gillade mina produkter och erbjuder mig att använda deras hemsida som försäljningskanal.Så från maj kunde man köpa mina näsdukar i deras webbshop. Tack Kristoffer och Alex för ett gott samarbete.

Programledaren Micke Leijnegard bär mina dukar i SVT vid två tillfällen. Dels vid nationaldagsfirandet från Skansen och även vid Prinsessan Leonores dop. Tack designer Stefan Wåhlberg som stylade Micke vid båda tillfällena.

Tidigt i höstas presenterade jag en damkollektion efter förfrågningar från kvinnor som saknade något för dom. Detta blev en succé och större än jag trott så till våren kommer denna kollektion att utökas, vilket känns väldigt spännande.

Under hösten har jag lärt lärt känna den underbara Lars-Åke Babsan Wilhelmsson, som gjort kläderna till dansföreställningen "En dans på rosor" som jag även är med i. Som present på hans födelsedag fick han två bröstnäsdukar av mig. Den ena valde han att bära vid sitt framträdande under Cancergalan i TV7 vilket kändes väldigt kul och passade väldigt bra.

I slutet av oktober åkte jag ner till Göteborg och deltog på bloggeventet Höstlyx2014 av JoSa event. Jag höll en presentation och sponsrade med priser till kvällens tävlingar i form av presentkort. Tack Johanna Håkansson och Sandra Skoog för en mycket trevlig kväll.

Den 8 november slås portarna upp till min egna hemsida med webbshop. Markus Rosén, som har byggt sidan och jag har då under några veckor jobbat stenhårt mest nattetid med att få den klar. Markus kunskap, erfarenhet och känsla tillsammans med fotografen Hans-Eriks fina bilder gjorde att jag blev väldigt nöjd med resultatet. Känns så kul att kunna erbjuda mina kunder en elegant men enkel webbshop.

Året avslutas med ett stort och mycket lyckat julklappsevent i samarbete med Synsam i synsambutiken på S:t Eriksplan. Där visades dam- och herrkollektionerna och jag demonstrerade hur man viker sina bröstnäsdukar på bästa sätt. Eventet sponrades av Swartlingers chokladhus som bjöd på underbara chokladpraliner till alla gäster.


Mycket har hänt under året och kalendern för 2015 är redan ifylld med många roliga och spännande saker. Bröllopsmässor och företagsevent bl.a.

Om du vill ha ett event/homeparty med B.T.A, stort eller litet, så hör bara av dig så ordnar vi det. Kom ihåg, som värd får du alltid två bröstnäsdukar som en present ;-)

Igen stort stort tack till alla er som varit med och gjort detta år till ett fantastiskt år.

Tack alla ni kunder som beställt bröstnäsdukar till er själva eller som present till någon.

Tack alla ni som gör fin reklam för Björn Törnblom Accessories på alla möjliga sätt via facebook, Instagram, mingelbilder och muntligen.

Jag önskar er alla ett riktigt Gott Nytt År!!!!

/ Björn Törnblom
← Äldre inlägg Nyare inlägg →


Comments

Lämna en kommentar