Meny
Kundvagn

Min första artikel

(Björn Törnblom)

I oktober 2013 åkte jag och min bästa vän Mattias ner till Göteborg för att delta i TV-programmet "Upp till miljonen" i TV4:s Bingolotto. Vi hade blivit uttagna efter flera auditions och intervjuer. Helt otroligt!! Detta som började som en kul grej utan några som helst förväntningar på att gå vidare.

Men nu var vi där.... i Göteborg, hade checkat in på fint hotell och blivit hämtade och körda till studion. Där fick vi en egen loge som annars tillhörde programledaren Rickard Sjöberg, som spelar in Postkodmiljonären i studion bredvid.

Vi blev också sminkade av hans egna stylist Lizette Broström. Och det var då, när Mattias sitter i sminkstolen och jag hade börjat klä på mig de kläder vi noga hade valt ut för tillfället, som det hände.

Jag och Mattias hade självklart bestämt att vi skulle bära varsin av mina pochetter och när Lizette får syn på dem frågar hon var de kommer ifrån. Hon tycker dom är superfina och jag får förklara min tanke med dem. Hon blir jättenyfiken och intresserad och lämnar stackars Mattias i sminkstolen med halva ansiktet sminkat. Hon berättar att hon just är Rickard Sjöbergs stylist och alltid på jakt efter nya accessoarer till honom. Hon vill genast beställa av mig trots att jag vid den tidpunkten inte hade något att visa mer än bilder i mobilen. Jag ber att få återkomma till henne när jag blivit klar med min facebooksida.

Vi blev tyvärr bara 500 kr, (delat på två, minus vinstskatt ) rikare när kamerorna släckts ner. Något som kändes lite snopet då vi hade 50% chans att vinna 200 000 kr i finalomgången.

Men för mig var det tillräckligt stort att Rickard Sjöbergs stylist ville beställa mina egendsignade bröstnäsdukar till honom.

Efter några veckor när facebooksidan var klar beställde Lizette fyra stycken som alla användes i höstens och vinterns program av Postkodmiljonären.

Lizette hälsade att pochetterna var de bästa hon någonsin jobbat med och Rickard undrade varför han inte själv kommit på idén. Det var då jag förstod att det här skulle jag satsa på........


Nyare inlägg →


Comments

  • ah vad roligt, du kemomr alska den! tank bara pa att storlekarna ar ganska stora, jag har XXS i min och ar ju vanligtvis XS/S. jag minns inte alls for jag bestallde min nar jag var utomlands men har for mig att den kom bara nan vecka efter kanske. inte for lang tid alltsa!
    (Shaki)

Lämna en kommentar